Dünyanın en seksi bilim insanı arkadaşının eline yılan tutuşturdu.

24 Nisan 2023 Pazartesi

Instagram’da kendisini vahşi yaşam uzmanı, yer bilimci, fotoğrafçı, dalgıç ve model olarak tanımlayan Moore, 74 bini aşkın takipçisiyle sık sık vahşi yaşam fotoğraflarını paylaşıyor.

 Vahşi hayatın bir parçası olarak kendisini gören Moore, Intagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda OnlyFans fenomeni Christin Schultz’un elinde bir yılan tuttuğu anları paylaşarak “Oğlum” notunu ekledi. Moore’in paylaşımı kısa sürede gündem yarattı.

 Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 26 yaşındaki Rosie Moore hem bir bilim insanı hem de bir model olarak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Yılanlar ve köpek balıklarıyla tehlikeli dalışlar gerçekleştiren Moore, aynı zamanda markalarla çalışarak iki yönlü bir kariyer sürdürüyor. Fenomen isim son olarak “Oğlum” dediği bir yılanı arkadaşına tutması için verdiği eğlenceli anları sosyal medyadan paylaştı.


Kutunun içine bakalım

En seksi bilim insanı

0 comments:

Yorum Gönder

 
Copyright © -2012 Ayakkabı Kutusu All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks